LogoDer er forskellige slags solfilm på markedet. Jeg bruger både metaliseret og polyester. Hver har de deres fordele, fælles for dem er at de er ridsefaste.

Den metaliseret er ikke ligeså god at montere på bilruder, dog er det kun et større problem hvis den monteres på forsideruderne på bilen, hvor den kan have indflydelse på gps og mobil signalet.

Polyester film er en gør det selv venlig film, som de fleste, med lidt tålmodighed kan montere, dog anbefales det at fagmanden udføre dette. Bruges både til bygningsvinduer og bilruder.

Den metaliseret er lidt kraftigere og er for den uerfarne, lidt sværre at arbejde med på bilruder, men giver en god varmereducering. Det er også den type film der bruges mest på bygningsvinduer.

De film jeg bruger har forskellig garantier, fra 3 år og op til 10 år. De falmer ikke som de helt billige film man kan købe hos biludstyrs forhandlere.

En mørk film kan bruges til at beskytte børnene på bagsædet mod solen på køreturen, eller hindre folk i at se ind. En lysere film kan reducere varmen og give et ekslusivt look.

Jeg bruger Solamatrix og Johnson Window Films.

Solamatrix er både metaliseret og polyester film, som jeg bruger på bilruder og bygningsvinduer.

Johnson Window Films bruger jeg kun polyester film på bilruder, og metaliseret og polyester på bygningsvinduer.

  

Copyright © Webmaster Gregers Henriksen